JCI İstanbul ev sahipliğinde her yıl oldukça ilgi uyandıran networking etkinliklerine 2012 yılında da 16 Şubat 2012 günü Blackk Restolounge Social Networking adıyla başlıyor.
Ulusal ve uluslararası bir çok networking deneyimi bulunan JCI, bu deneyimini yaptığı çalışmalar ile sizlerle buluşturmaya devam edecektir.
Networking Eğitimi
Edindiği uluslar arası tecrübe ve bilgi birikimi sayesinde JCI resmi eğitimleri arasında yer alan Networking, uluslar arası onaylı eğitmenleri vasıtası ile veriliyor. Bu eğitimi alan JCI üyeleri profesyonel iş hayatlarında da rahatlıkla iletişim içerisinde oldukları görülüyor.
Uluslar arası tecrübe
Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan, JCI (Junior Chamber International Genç Liderler ve Girişimciler Derneği ), 200 bini aşkın üyesi ile dünyada 115 ülkede faaliyet göstermektedir. Küreselleşen dünyada, evrenselliği benimseyen ve dünya barışını destekleyen bir oluşum olan JCI, üyelerinin liderlik vasıflarını geliştirerek yaşadıkları toplumda pozitif değişime katkıda bulunmalarını hedefler. ICC, UNICEF, AIESEC gibi derneklerle de işbirliği içinde olan JCI, Jacques Chirac (Fransa Cumhurbaşkanı), Valerie Giscard Destaing (Fransa Cumhurbaşkanı), Willy de Clerk (AT Komisyon Başkanı), Gerald Ford (ABD Başkanı), Paul Schulter (Danimarka Başkanı) gibi birçok önemli ismi de üyesi olarak kendi bünyesinde barındırmaktadır.
LCV :
http://jcigoestoblackk.eventbrite.com/
Haber Kaynağı: Sınav Ekranı - www.sinavekrani.net
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!