20 Mayıs 2012 Pazar

2012 Yılının İlk Networking Buluşması

Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (Junior Chamber International ) İstanbul Şubesi networking etkinliklerine devam ediyor.

13 Şubat 2012 Pazartesi 23:21
Bu haber 79 kez okundu
2012 Yılının İlk Networking Buluşması
JCI İstanbul ev sahipliğinde her yıl oldukça ilgi uyandıran networking etkinliklerine 2012 yılında da 16 Şubat 2012 günü Blackk Restolounge Social Networking adıyla başlıyor.

Ulusal ve uluslararası bir çok networking deneyimi bulunan JCI, bu deneyimini yaptığı çalışmalar ile sizlerle buluşturmaya devam edecektir.

Networking Eğitimi


Edindiği uluslar arası tecrübe ve bilgi birikimi sayesinde JCI resmi eğitimleri arasında yer alan Networking, uluslar arası onaylı eğitmenleri vasıtası ile veriliyor. Bu eğitimi alan JCI üyeleri profesyonel iş hayatlarında da rahatlıkla iletişim içerisinde oldukları görülüyor.

Uluslar arası tecrübe


Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan, JCI (Junior Chamber International  Genç Liderler ve Girişimciler Derneği ), 200 bini aşkın üyesi ile dünyada 115 ülkede faaliyet göstermektedir. Küreselleşen dünyada, evrenselliği benimseyen ve dünya barışını destekleyen bir oluşum olan JCI, üyelerinin liderlik vasıflarını geliştirerek yaşadıkları toplumda pozitif değişime katkıda bulunmalarını hedefler. ICC, UNICEF, AIESEC gibi derneklerle de işbirliği içinde olan JCI, Jacques Chirac (Fransa Cumhurbaşkanı), Valerie Giscard Destaing (Fransa Cumhurbaşkanı), Willy de Clerk (AT Komisyon Başkanı),  Gerald Ford (ABD Başkanı), Paul Schulter (Danimarka Başkanı) gibi birçok önemli ismi de üyesi olarak kendi bünyesinde barındırmaktadır.

LCV : http://jcigoestoblackk.eventbrite.com/
Haber Kaynağı: Sınav Ekranı - www.sinavekrani.net

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?Okullarda Ücretsiz Süt Dağıtılmasına Bakış Açınız

    EN ÇOK YORUMLANANLAR

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV

    120x600